bordohaz uj

Bemutatkozás

A helyszín, a BorDó Ház egy 1887 körül épült, rusztikus szépségében felújított épület, hangulata miatt bennsőséges társasági összejövetelekre és családi ünnepek megrendezésére nagyon alkalmas, erre igénybe, bérbe is vehető. Gyakran ad helyet civil, vagy kultúrális programoknak, segíti baráti közösségek kialakulását, működését. Az éneklés például szívesen látott tevékenység e falak között.

A BorDó Ház megnevezés nemcsak az épület színére utal, hanem a szójáték formájában megnevez két társaságteremtő összetevőt. Rendszeresen zajló tematikus borkóstolók a saját szórakoztatáson túl, növelik a hagyományosan jó társaságteremtő, kulturált borfogyasztás és olykor a közös éneklés népszerűségét is. Gyakran szolgált a fagerendás helyiség énekkari vagy zenekari próbateremként. A Szent Borbála mediterrán hangulatú udvar a házigazda bányász kötődésére utal és nevét Debreczeni Zsóka kerámikus művész szoborfülkében álló alkotásáról kapta.

A házban zajló aktív civil életet mutatja, hogy itt tartja rendszeres összejöveteleit a Tatai Civil Társulás, de több egyesület is szívesen rendezi programjait a jól felszerelt, de ugyanakkor bennsőséges környezetben. A KÉSZ és a Diákszövetség rendezvénysorozatában például igényesen, a tudományos ismeretterjesztés szintjén foglalkoznak különböző helytörténeti és közéleti témákkal rendszeresen megrendezett előadások során.

Tevékenységi körünk

  • Rendezvényhelyszín, terem bérbeadás
  • Egyesületi tevékenységek
  • Neszmélyi borút központi helyszíne
  • Civil összefogási központ
  • Ajándék, könyv

Terembérlés

Óránkénti bérleti díja a konyhahasználattól függ. Fűtési szezonon kívül a terembérlet: 2500Ft+ÁFA/óra.
Érdeklődni, foglalni a 20-9270134-es telefonszámon, valamint a ház weboldalán lehet.

Elérhetőségeink

Telefon: 06-20/927-0134
Cím: 2890 Tata, Fazekas u. 4-6.

Nyitvatartás

Hétfő 14-17 óráig

Kedden és csütörtökön 12-15 óráig